Geniet van de luxe en de gastvrijheid in onze prachtige Bed & Breakfast

Casa de Los Lirios
Muro d'Alcoi, Alacante, Spain

Boek jouw vakantie

Het draait allemaal om jouw ervaring

52 mensen geven ons 5 sterren op Google Reviews! 

 

Bekijk onze reviews

Over ons

Wij stellen ons even voor

B&B Casa de Los Lirios is de ideale plek voor diverse vakantiezoekers. Heerlijk luieren aan het zwembad of in onze grote tuin, de bergen in voor een prachtige wandeling, een mooie fietstocht in de omgeving, met de auto diverse authentieke Spaanse dorpjes bekijken, de steden Valencia (op 1 uur afstand) en Alicante (op 45 minuten afstand) ontdekken, of een lekker dagje strand (op 45 minuten afstand). Dit alles is mogelijk vanuit onze B&B. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen.

Rob & Jasmijn

De omgeving

Ontdek wat er te doen is in de omgeving van Muro d'Alcoi, Alacante

Natuur

Voor de actievelingen en natuurliefhebbers onder ons is Casa de Los Lirios een perfecte uitvals
Lees verder

Cultuur

Lekker toeren langs authentieke dorpjes en stadjes.
Lees verder

Stedentrip

B&B Casa de Los Lirios ligt centraal tussen de steden Alicante (op 45 autominuten) en Valencia (op 65 autominuten). Beide meer dan de moeite waard om een dag te verkennen tijdens je verblijf in Casa de Los Lirios.
Lees verder

Stranden

Met ons heerlijke zwembad bij de hand hoef je niet ver te gaan voor de nodige verkoeling. Maar een dagje strand kan natuurlijk voor dat ultieme vakantiegevoel zorgen. Vanuit Casa de Los Lirios zijn diverse stranden binnen een uur bereikbaar.
Lees verder

Culinair

Als Brabantse Bourgondiërs en dus ontzettende “lekker-eten-liefhebbers” waren wij blij verrast te ontdekken dat deze streek vol zit met Michelin sterren Restaurants.
Lees verder

Chat met ons